top of page

KRISTALL KLART LJUD.

Studentflak ljud, ljudanläggning

+ PROFESSIONELLA HÖGTALARE  

+ REGNSÄKERT    

+ ÖVERMÄKTIG LJUDKVALITÉT     

Ledande inom ljuduthyrning till studentflak.

 

Från oss hyr ni såval ljud till studentmottagningen som till flaket, vi levererar kostnadsfritt inom Malmö/Lund med omnejd och i övriga städer mot en mindre avgift efter överenskommelse. Vi hyr ut professionella ljudanläggningar och har endast investerat i högkvalitativa system från marknadens ledande tillverkare.

Gör inte misstaget.

Att välja rätt när man ska hyra ljud kan vara svårt, speciellt till studentflak. Många studenter faller ner i fällan hos andra företag som marknadsför sina tjänster som det grymmaste ljudet med nya högtalare och kraftiga anläggningar. När dem väl leveras på studentdagen så får kunderna istället några gamla högtalare som inte alls spelar som förväntat och definitivt inte högt nog. Detta är en av de största grunderna till att 321student skapades, för att göra det bästa utav studentresan. Ljudet är A och O på flaket och det betyder att inget får gå fel, därför har vi alltid professionella ljudtekniker nära till hans och genomgår strikta protokoll innan leverans. Vi har självklart även koll på vädret, skulle det olyckligtvis vara risk för regn levereras ert ljudpaket med kostnadsfritt regnskydd, vilket gör att ni inte riskerar att stå utan ljud!

 

Kontakt

högtalare till studentflak, Boka ljud till student. boka högtalare studenten, hyra högtalare studentflak. Hyra högtalare studenten, bästa studentflak skåne, boka studentflak skåne. hyra flak, hyra flak i skåne, boka studentflak i skåne. Studentflak covid-19, studentflak corona, studentflak i helsingborg, studentflak i skåne.

Tack, ditt meddelande har imottagits! Vi återkommer inom en arbetsdag.

bottom of page