Kontakta oss

Kan du inte få svar på din fråga nedan?

Fyll i formuläret längst ned på sidan

FAQ

airport shuttle service

Här hittar ni svar på ofta ställda frågor

Hur och när betalar vi?

Bokar ni året innan ni tar studenten vilket de flesta gör får ni er faktura i Januari året efter. Ni har 30 dagar på er att betala via Bankgiro eller Kontakt.

Är ni sent ute och bokar ni flak samma år som ni tar studenten skickas fakturan ut inom 1-3 arbetsdagar och därefter har ni 30 dagar på er att betala.

Behöver vi tillstånd från polisen?

Ja, men det sköter vi. Vi har alla tillstånd som behövs för att lagligt kunna framföra studentflak.

Vi är inte säkra på utsparkstiden

Boka endå! Detta är nog frågan vi oftast ställs och det viktigaste är att ni bokar ett studentflak på det datumet ni tar studenten. Tiden kan ni återkomma med senast två månader innan studenten.

Behöver vi flakvärd?

Ja, det ska alltid finnas en nykter person över 18 år på flaket som kan hålla kontakt med chauffören. Detta får ej vara en elev från klassen som bokat studentflaket.

Kan vi boka ett flak i bara en timme?

Nej, en flakfärd är alltid mellan 1-2 timmar lång och därför frågor många om man kan boka ett flak bara en timme för att sänka kostnaden. Detta är inte möjligt utan alla våra bokningar är 5h eller längre. Detta beror på att ni ska få tid att pynta flaket samt att chaufförerna ska köra till och från er skola.

Måste vi skriva på ett avtal?

Ja det måste ni. Vi har gjort det väldigt simpelt och eliminerat pappersavtalet. Nu får ni istället ett digitalt avtal som ni lätt signerar online med ett simpelt knapptryck.

Tillkommer Utkörningsavgift?

Våra lastbilar utgår från Malmö/Lund, det gör att våra kostnader blir en hel del högre för bokningar längre bort, t.ex. i Helsingborg och Kristianstad. För att kompensera för detta väljer många andra företag att rent av höja sina priser något absurt, vilket vi tycker är helt fel. Det enda vi vill göra är att kompensera för våra extrakostnader och därmed är vi helt transparenta med det.

Prisexempel: Utkörningsavgift för en klass på 40 personer i Helsingborg blir 75 kr/elev, alltså en väldigt liten summa.

Kontakta oss РSvar f̴s inom 24H.

Huvudkontor, Malmö.

Tillgängliga Mån-Fre

fr̴n 08:00 Р19:00

Email: flakexpressen@gmail.com

För att bli uppringd, fyll i formuläret.

https://Medicamentspourerection.com/